Hasznos tanácsok ruhapróba előtt;ruhapróba alatt!

A próbák alatt szalonunk hangulata, és munkatársaink hozzáértő törődése, segítenek megidézni az eljövendő nagy nap felemelő érzését.

Mikor jelentkezzek be a ruhapróbára?

Ideális esetben 3-6 hónappal az esküvő előtt. Legtöbbször a menyasszonyi ruha stílusa és színe határozza meg a dekorációt, a további kiegészítőket és az egész esküvő tematikáját. Új kollekcióink augusztus elejétől folyamatosan érkeznek szalonunkba, a foglalási szezon augusztus közepétől következő év áprilisáig tart.
Javasoljuk, hogy amint megvan a pontos dátum, foglaljon időpontot próbára.

Szükséges időpontot foglalni?

A próba előtt pár nappal kérjük jelentkezzen be hozzánk telefonon. Felhívjuk figyelmüket, hogy az esti és a hétvégi időpontok hamar betelnek, így azokra célszerű 2-3 héttel korábban időpontot foglalni.

Hogyan zajlik a ruhapróba? Mivel készüljek?

Bejelentkezéskor telefonon megkérjük, hogy a honlapról küldje el nekünk azon ruhák fotóit tartalmazó linkeket, melyeket mindeképp szeretne felpróbálni, így azokat elő tudjuk készíteni.

Cipőt nem szükséges hozni, mert fellépővel dolgozunk és igény esetén próba cipőt is tudunk biztosítani.

Javasoljuk viszont,hogy világos fehérneműt válasszon a próba napjára, továbbá szeretnénk megkérni a menyasszonyokat, hogy a lehető legkevesebb sminkben, rúzs használatát mellőzve érkezzenek.

Milyen díjakon bérelhetőek a ruhák?

Szalonunkban a menyasszonyi ruhák márkától és évjárattól függően 130-300.000 ft között vehetőek bérbe.

Mit tartalmaz a bérleti díj?

A bérleti díj minden esetben tartalmazza a ruha méretre igazítását, tisztítását, vasalását és az abroncsot. További kiegészítők bérelhetők (fátylak, stólák, kesztyűk), valamint megvásárolhatók (cipők, ékszerek) szalonunkban.

Mennyi időre szól a ruhák bérbeadása?

A ruhákat legkorábban 2 nappal az esküvő előtt tudjuk kiadni, visszahozni pedig legkésőbb az esküvőt követő harmadik napon szükséges. Tehát, egy szombati esküvő esetében a ruhát csütörtöktől adjuk ki és kedd zárásig várjuk vissza.

Kell-e próbadíjat fizetni?

Nem, a kollekcióink próbája díjmentes, a konzultáció időtartama körülbelül 1 órát vesz igénybe.

Kell-e a kauciót fizetni, ha igen mennyit és mikor? Mikor kapom vissza?

Igen, szükséges kauciót fizetni. A kaució  a ruha bérleti díjának 30-40%-a. Megfizetni készpénzben van mód a ruha elvitelekor és teljes egészében visszajár a visszahozatalkor abban az esetben, ha a kibérelt ruhát tisztítható és sérülésmentes állapotban, a megbeszélt határidőre hozzák vissza. A ruha átadásakor útmutatást adunk mikre kell oda figyelni. Rendeltetésszerű használat mellett, megfogadva tanácsainkat szinte kivétel nélkül eredeti állapotában kapjuk vissza ruháinkat, így a kauciót jellemzően nem terheli levonás.

Lehet a próbán fényképezni?

Igen, lehet nálunk fényképeket készíteni. Amennyiben kísérő nélkül érkezne a póbára, úgy nyugodtan kérje kolléganőnk segítségét.

Hány kísérőt vihetek magammal és kik legyenek azok?

Kérjük, hogy a próbára maximum 3 kísérővel érkezzenek.

Fontos, hogy olyan személyeket hívjon segítségül, akik Önt jól ismerik, akiknek Ön ad a véleményére, akik jó ízléssel rendelkeznek és őszinte visszajelzést tudnak adni.

Milyen fizetési lehetőségek vannak?

Szerződéskötéskor a foglalót (a bérleti díj 50%-át) készpénzben tudja nálunk fizetni, a bérleti díj később esedékes részét lehetősége van a ruha átvétele előtt akár átutalással is rendezni.

Van-e lehetőség a felpróbált ruhák megvásárlására is?

Sok modellünk készletről ’’azonnal’’ megvásárolható, azonban ha egy teljesen új ruhát szeretne viselni az esküvőjén, vagy a kollekció egy olyan darabját választotta ki, ami nekünk nincs készleten a kívánt színben, vagy méretben, úgy azt meg kell rendelnünk.
Rendelés esetén a várható szállítási idő 3-5 hónap.